Frisschelyck gedost, een verhaal over mode van de 16de tot halfweg de 17de eeuw. (Brussel : KBC, 2001)
De mode in de tijd van Nicolaas Rockox - Textiel in de boedelbeschrijving van N - Rockox - De kleren van de volksmens, De kllerschapraai en de kistjes - Brabant op zijn zondags, arm en rijk op de kermis