Licentiaatsverhandelingen in de geschiedenis, academiejaar 1998-1998, samenvattingen. - OSGG (Gent : Studia Historica Gandensia, 2000)
Samenvattingen van de licentiaatsverhandelingen gegroepeerd per tijdsblok