Middeleeuwse minnekunst : onderwerpen en voorwerpen van begeerte - Camille, Michael (Keulen : Konemann, 2000)
Verloren relikwieën van liefde - Blikken van de liefde - Geschenken van de liefde - Plaatsen van de liefde - Symbolen van de liefde - Het doel van de liefde - Ontluistering en renaissance van de liefde