Chronologie van de militaire geschiedenis - Boxall, Michael; Chandler, David G.; Verschoor, Jaap, 1958- (Alphen a/d Rijn : DAG publications, 2000)
3000 jaar voor Christus tot heden
Vertaald uit het Engels