Tijdschrift voor recreatie en cultuur; 48(1999)4. (Gent : Toerisme Oost-Vlaanderen, 1999)
Keizer Karel in Oost-Vlaanderen - Schat aan volksverhalen rond Keizer Karel - Oost-Vlaamse spotnamen aan Keizer Karel toegeschreven - Surfend met Keizer Karel ook op internet - Oudenaarde en Margareta van Parma - Internationale tentoonstelling in de Gentse Sint-Pieters-abdij Tentoonstellingen Mise-en-scène en Gestoorde Vorsten - Muzikale evenementen en podiumkunsten - Sportieve evenenmenten Keizer Karel 1500-2000