Goud, zilver en juwelen : de mooiste sieraden door de eeuwen heen van het oude Egypte tot Cartier - Guadalupi, Gianni (Lisse : Zuidboek Produkties, 1999)
Sieraden van oud Egypte tot Cartier
The world's great treasures