Recht voor maatschappelijk assistenten - Boonen, Jan; Decock, Geert; Tack, Lieve (Deurne : Kluwer rechtswetenschappen België, 1996)
Staatsrecht - Burgerlijk recht - Strafrecht - Jeugdbeschermingsrecht - Rechtshulp en conflictregeling - Afdwingbaarheid van het reht - Ontstaan en ontwikkeling van het recht - Bronnen van het recht - Wetgeving - Gewoonterecht - Rechtspraak, Rechtsleer - Rechtsbeginselen - Billijkheid - Publiek recht - Nationaal en Internationaal - Nationaal en Internationaal publiek recht Nationaal en internationaal privaatrecht - Arbeidsrecht - Sociale zekerheid - Economisch recht - Milieurecht
Keywords: Hulpwetenschappen -- Rechtswetenschappen en criminologie