Het hertogdom Saksen-Coburg en de aanverwante vorstendommen. - Weuts, S. (Leopoldsburg : Museum van het Kamp van Beverlo, 1996)
De voorvaderen - Een huwelijk met grote gevolgen - Prins Leopold en Prinses Victoria - De hertogen van 1806 tot 19108 - België - Brazilië - Bulgarije - Denemarken - Duitsland - Griekenland - Groot-Brittanië - Italië - Joegoslavië - Luxemburg - Mexico - Noorwegen - Oostenrijk - Portugal - Roemenië - Ruslad - Spanje - Zweden - Nederland - Frankrijk - Stambomen