Schets eener geschiedenis der Vlaamsche Beweging - Fredericq, Paul, 1850-1920 (Gent : Liberaal Archief, 1994)
De strijd voor de vervlaamsing van het middelbaar onderwijs van de staat en de meisjesscholen (1883-1908).Het wetsvoorstel Cooremans. De vervlaamsing van het hoger onderwijs (1817-1908). De Vlaamse beweging sedert het jubeljaar (1905-1908). Verleden en toekomst van de Vlaamse Beweging.
Fotomechanische herdr. van: Gent: Vuylsteke, 1906-1909
Vol. 2-3 of the original ed. published by: Algemeene Boekhandel Ad. Hoste.
Includes bibliographical references (v. 3, p. [443]-454).
Keywords: Flemish movement -- History; Dutch language -- Political aspects -- Belgium; Belgium -- Politics and government