Kastelen van Europa - Renoy, Georges, 1925-2001 (Brussel : Artis-Historia, 1994)
Versterkte kastelen - Paleiskastelen - Sprookjeskastelen - Tuinkastelen - Familiekastelen - Bouwmeesters en tuinarchitecten van Europa
Met ingekleefde platen
Keywords: kastelen; kastelen; Woonhuizen; Europa