Zoutleeuw. Jan Mertens en de laatgotiek: confrontatie met Jan Borreman : essay tot inzicht en overzicht van de laatgotiek - Engelen, Cor, 1943- (Zoutleeuw : De vrienden van Zoutleeuw, 1993)
Het retabel voor het hoogaltaar - Andere retabels - Sint-Antonius en het varken - Sint-Sebastiaan - Sint-Joris met de draak