Spaanse sporen in Brussel. Brusselse sporen in Madrid. - De Keyser, Jef; Galache, Florentine Vidal (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Administratie Kanselarij en Voorlichting)
Beeldhouwwerken, gebouwen, wandtapijten
Spaanse sporen in Brussel = Tras las huellas españolas en Bruselas / Jef de Keyser
Keerdruk
Tekst in het Nederlands en Spaans