Handelingen der Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde te Gent. Nieuwe reeks; 46(1992). - MGO Gent (Gent : Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde, 1992)
Nieuwe getuigenissen van stormvloedschade in Zeeuws-Vlaanderen in de jaren 1375 tot 1412 - het Hebberechtshospitaal in het St-Pietersdorp te Gent: functie en ontwikkeling van een middeleeuws proveniershuis - het cartularium van de Gentse huidevetters - de lederneringen en de techniek van het lederbewerken te Gent (ca -1500-ca -1800) - de Gentse registerss van het huisgeld als kadastrale bron: mogelijkheden en beperkingen (17e-18e eeuw) - een onderzoek naar de organisatie van de Gentse gemeentepolitie (1848-1914) - Amand, Bavon et les autres - kritische bemerkingen bij een overbodig boek over de vroegste geschiedenis van Gent - gebeeldhouwde piëta's en laatmiddeleeuwse begijnen in de Zuidelijke Nederlanden: een nieuwe relatie - bisdommengeschiedenissen (Brugge en Gent), nota naar aanleiding van twee recente publicaties - rede naar aanleiding van de opening van de tentoonstelling 'twee eeuwen iconografie van de St-Niklaaskerk' in het Toreken, 8 mei 1992 - bibliografie van de geschiedenis van Gent 1991-1992