Isabella van Castilië en Aragon - Erlanger, Philippe, 1903-1987 (Antwerpen : Halewijck, 1992)
De ongewone verloving - De ongebruikelijke kroning - De heilige oorlog - De goddelijke beloning - Perpignan - Rome - Columbus - De zege van het verraad - Tragiek van een dynastie - Vloek over de infantes - Johanna de Waanzinnige - De laatste reis