Uit goede bron : introductie tot de historische kritiek - Prevenier, Walter, 1934- (Leuven : Garant, 1988)
De bron - Technische analyse van de bron - Historische bewijsvoering - De interdisciplinaire samenwerking - De specifiteit van de historische kennis