Het kapittel-generaal en de staten van het Nedersticht in de 15e eeuw - van den Hoven van Genderen, Bram (Zutphen : Walburg pers, 1987)
Bisschop, kapittels, ridderschap van Utrecht
Keywords: Church and state -- History -- Netherlands; General chapters -- History -- Netherlands