Handelingen der Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde te Gent. Nieuwe reeks; 54(1996). (Gent : Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde, 1986)
Ten geleide: de vrede van Gent december 1814-december 1989 - de vrede van Gent van 1814 - het verdrag van Gent in internationaal perspectief - the treaty of Ghent - the American perspective - the treaty