Bezittingen der Croÿ's in Brabant, Vlaanderen, Artesië en het Naamse - Berger, Roger, 1969-; Duvosquel, Jean-Marie, 1946-; Jacquet, Philippe, 1937- (Brussel : Gemeentekrediet van België, 1985)
Een erfenis van Karel de Croÿ van vaderskant: het hertogdom Aarschot - De erfenis van moederskang: de heerlijkheden Komen en Halewijn - De bruidschat van Marie de Brumeu: de goederen in Artesië en Picardië en de provoostschappen van Agimont en Orciomont