De post door de eeuwen heen. - Andre, J. (Brussel : Regie der Posterijen, 1984)
Geschiedenis van de Belgische post - Ontstaan van de postzegel - De internationale post - De post in oorlogstijd - De automatisering - Bestuur der Postchecks - Het museum van Posterijen en telecommunicatie - De sociale dienst van de Posterijen