Willem de Zwijger, 1553-1584. - Hoffmann, Carl A. (Brussel : Commissariaat-Generaal voor de Internationale Culturele Samenwerking, 1984)
Tentoonstelling Brussel 1984 - Zijn jeugd - Aan het hof van Keizer Karel - Oppositie, opstand en gewapend verzet - Ontstaan van de twee Nederlanden - De volgende generatie
Dutch French German English Multiple languages