De wereld van Pieter van der Meer de Walcheren 1880-1970 - De Ridder, Jan; Geldolf, Wim, 1928- (Antwerpen : Archief en museum voor het Vlaamse cultuurleven, 1981)
Chronologie
Keywords: Catalogs; Exhibition catalogs