Griekse mythen en sagen - Schwab, Gustav Benjamin, 1792-1850 (Utrecht : Het Spectrum, 1981)
Kleinere sagen - De sage van Herakles - De Argonauten - Theseus - Gidipoes - De Trojaanse oorlog - Achilleus - Hektoor - Tantaliden - Odysseys