De Mongolen : het barbaarse ruitervolk van de steppen - Heissig, Walther, 1913-2005; Vlaanderen, Hans (Amsterdam : Meulenhoff, 1980)
De geschiedenis van het Centraalaziatische volk, aangevuld met een overzicht van de Mongoolse literatuur