Handelingen der Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde te Gent. Nieuwe reeks; 34(1980). (Gent : Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde te Gent, 1980)
De konventuele gebouwen van de Sint-Pietersabdij in Gent - die Angaben Galberts über Personen und Gremien des 'Offentlichen Rechts' in Flandern 1127 - Lieven Van Pottelsberghe en het onderwijs te Gent in de 16e eeuw - de medische konsumptie sinds de 16e eeuw - Oostvlaamse medici en parochiepriesters, slachtoffers van de tyfusepidemie, 1847-48 - een episode uit de sociale geschiedenis - Geroge Sarton - archeologisch onderzoek - bibliografie van de geschiedenis van Gent, 1979-1980