China, vermoed ik - Van Nieuwenborgh, Marcel, 1946- (Leuven : De Clauwaert, 1977)
Reportage van een drie weken lange tocht door de Chinese volksrepubliek - Kanton - Peking - Soeetsjou - Hangtsjou - Longmen - Sjanghai
Keywords: Nieuwenborgh, Marcel van; China -- Description and travel