Het pand van de geschoeide Karmelieten te Gent en de reanimatie van de wijk Het Patershol. (Gent : Provinciebestuur Oost-Vlaanderen, 1974)
De geschoeide karmelieten te Gent (1272-1796) - Monumentenbeschrijving - De restauratie van het klooster de geschoeide karmeliten te Gent
Overdruk uit: Kultureel jaarboek voor de provincie Oost-Vlaanderen.- (1973)2