Handelingen der Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde te Gent. Nieuwe reeks; 27(1974). (Gent : Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde, 1974)
Wie es eigentlich gewesen ist (1937-40) - hoe papieren in (roof)waarde stegen (1940-44) - recuperatie van cultuurgoederen (1944-67) - AMSAB in Moskou - restitutie van de Belgische archieven?