De Heyde van Tombeek en haar Keizer-Karel legende. - Vande Putte, Guy, 1944- (S.l. : Guy Vande Putte, 1969)
Geschiedenis van het gehucht - Geschiedenis van Tombeekheide - Enkele folkoristische aspecten