Handelingen der Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde te Gent. Nieuwe reeks; 20(1966). (Gent : Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde, 1966)
Stadsversterkingen en burgerwacht tijdens de instauratiejaren der Gentse Calvinistische Republiek (1577-1579) - de verkoop van nationale goederen in de provincie O-VL tijdens het Hollands bewind (1820-1821) - identificatie van het lezerspubliek der Gentse dagbladen van het mdden der 19de eeuw door analyse van de advertenties - politiek en pers - de verkiezingen van de gemeenteraad te Gent 1869-1870 - katholieken en liberalen tegenover de Gentse Pacificatie feesten 1876