Chronologische lijsten van de geëxtendeerde sententiën en procesbundels (dossiers) berustende in het archief van de Grote Raad van Mechelen - Vereniging tot uitgaaf der bronnen van het oud-vaderlandsche recht; Abeling, M. J.; de Smidt, Jacobus Thomas, 1923-2013 (Brussel : Koninklijke commissie voor de uitgave der oude wetten en verordeningen van België, 1966)
Geëxtendeerde sententiën en procesbundel - Register van persoons- en plaatsnamen Alfabetische zakenregister
1. 1465-1504. -- 2. 1504-1531. -- 3. 1531-1541. -- 4. 1541-1551. -- 5. 1551-1563. -- 6. 1563-1580
Keywords: Court records -- Belgium; Law reports, digests, etc -- Belgium; Grote Raad van Mechelen -- Archives