Handelingen der Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde te Gent. Nieuwe reeks; 18(1964). (Gent : Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde, 1964)
Het waterwegennet ten noorden van Brugge van de XIe tot de XIVe eeuw - de landbouweconomie en de pacht in Vlaanderen tijdesn de late Middeleeuwen: enkele peilingen - enkele gegevens over dijkbreuken en dijkherstel in Hulstgerambacht naar aanleiding van een rapport van 1582 - kenmerken van de industriële ontwikkeling te Aalst (1795-1875) - de Gentse werkersverenigingen in 1887