Handelingen der Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde te Gent. Nieuwe reeks; 16(1962). (Gent : Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde, 1962)
Die Trierer Handschriften in Gent - bjdrage tot de landbouwgeschiedenis in Zuid-Oostvlaanderen (1570-1790) - enkele bronnen voor sociale geschiedenis te Gent in de XIXe eeuw - historische geografie van het overstromingsgebied van de IJzer in de Middeleeuwen