Handelingen der Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde te Gent. Nieuwe reeks; 2(1949/50). (Gent : Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde, 1950)
La trouvaille de monnaies carolingiennes de Zelzate - de samenstelling der Gentse Schepenbanken in de 2de helft der 14de eeuw - Gentse Bestiaria uit de 15de eeuw - les bracelets à grandes oreillettes en Belgique à l' âge du bronze final - de Staten van Vlaanderen en de gewestelijke Financiën in de 16de eeuw