Margaretha van Oostenrijk - de Iongh, Jane (Adriana Wilhelmina), 1901-1982 (Amsterdam : Querido, 1946)
Aartshertogin, koningin van Frankrijk, kroonprinses van Spanje, hertogin van Savoie - Gouvernante - Damesvrede
1e dr.: 1941.
Lit. opg.
Keywords: Europa (geografie).; Biografieën (vorm).; Margaret, -- of Austria, Regent of the Netherlands, -- 1480-1530.