Handelingen der Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde te Gent. 2(1945)1/2. (Gent : Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde, 1945)
Van Eyck-dagen 1945, 30 octoiber en 6 november 1945 - toespraken van dhrn Langui E -, Jaujard, Stillman, Van Werveke H -, Beyls
L'odyssée de l' agneau mystique pendant la guerre de 1940 - en archeologisch onderzoek van het portus Eename