Handelingen der Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde te Gent. (1911)11. (Gent : MGO Gent, 1911)
De voormalige scholen te Geeraadsbergen - de kleine of lagere scholen - de Latijnsche scholen, het Sint-Jans of Sint-Gregoriushuis, het college der abdij