Handelingen der Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde te Gent. 1(1894)1. (Gent : Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde, 1894)
Les sources de l' histoire de Flandre au moyen-age - de goede disendach, 13 januari 1349 - les fourches patibulaires en Flandre