Lotgevallen van Christiern II en Isabella van Oostenrijk : koning en koningin van Denemarken; voornamelijk gedurende Hunne ballingschap in de Nederlanden - Ijssel de Schepper, G. A. (Zwolle : E.J.J. Tijl, 1870)
Geschiedenis van Denemarken voor de troonsbestijging van Chirstiern II - De ballingschap van Christiern en Isabella - Christiern in de Nederlanden - De onderneming tegen Holstein - De dood van Isabella - Christiern's tocht naar Noorwegen - Zijn gevangenschap en zijn dood - Pogingen tot de bevrijding uit gevangenschap - Bijlagen: de bruidschat van Isabella van Oostenrijk