Sint-Barbaracollege Gent, 1933-1958 : bij het 125-jarig bestaan van het College : jubileum-Album. - Sint-Barbaracollege (Gent). (Gent : Vanmelle, 1958)
Een vlag, een lied - Kroniek - Groei en vernieuwing - Het college herdenkt - Oudleerlingenbond - Collegeleven - Buitenschoolse activiteiten - Sport, spel en ontspanning