Sarcotis et Caroli V. Imp. panegyris, carmina - Masen, Jacob, 1606-1681; Grenan, Bénigne (Londini [etc.] : apud J. Barbou, 1771)
Obxervations sur le paradus perdu de Milton et sur la srocthée de Masenius, 1754 - Heroica poesis illustrata, autore P - Masenio - Sarcitus Carmen