Tacitus Germano-Belgicus : sive flosculi historico-genealogici de origine ac rebus gestis bello-politicis Carolorum ... aliorumque Germaniae ac Belgii principum; quibus accesserunt ... tractatus sublimes ... de vera cognitione creatoris ac creaturarum ... cum stratagematibus bellico-moralius ... ac futurorum eventuum praesagiis - Pastorius, Johann Augustin, 1624-1661 (Coloniae Agrippinae : Andreas Bingius, 1658)
Geschiedenis van de 3 karels: Karel de Grote, Karel de Stoute en Keizer Karel