Het is in Boston gebeurd? - Greenan, Russell H., 1925-2003; Vierdag-Groeneveld, Leonie (Utrecht : A. W. Bruna & Zoon, 1970)
Een ongewone misdaadroman waarin de hoofdfiguur besluit ... om God te vermoorden.