Wittgenstein's nephew : a friendship - Bernhard, Thomas, 1931-1989; McLintock, David, 1930-2003 (New York : Vintage Books, 1989)
Thomas Bernard en een neef van de grote filosoof Ludwig Wittgenstein komen toevallig in hetzelfde hospitaal te liggen en sluiten vriendschap met elkaar, worden als het ware elkaars middel tot genezing.
Keywords: Wittgenstein, Ludwig, -- 1889-1951.