The demonologist : the extraordinary career of Ed & Lorraine Warren - Brittle, Gerald (S.l. : Graymalkin Media, 2013)
Ed & Lorraine Warren leggen in dit boek uit hoe de duivel te werk gaat wanneer hij je aanvalt.