Platform : midden in de wereld - Houellebecq, Michel, 1956-; De Haan, Martin, 1966- (Amsterdam : De Arbeiderspers, 2004)
Naar goede gewoonte houdt Houellebecq ook in deze roman de moderne mens weer een spiegel voor.