Het Bach-project : roman over spionage in de computerindustrie - Bern, Milan (Baarn : Fontein, 1983)
Een Engelse wetenschapsman stuit in Nederland op een geraffineerd spionagekomplot bij het project waaraan hij zal meewerken.