Beckett : l'enfer à notre portée - Perche, Louis, 1909-2003 (Paris : Le Centurion, 1969)
Louis Perche gaat in dit werkje dieper in op het pessimisme van Beckett.
Keywords: Beckett, Samuel, -- 1906-1989.