Horns ondergang - Hein, Christoph, 1944-; Lemmens, Harrie, 1953- (Amsterdam : Van Gennep, 1986)
Horn overlijdt en aan de hand van herinneringen van mensen stelt de auteur zijn leven samen en maakt duidelijk hoe allerlei gebeurtenissen hun invloed hebben op ons bestaan.