Beyond the body : an investigation of out-of-the-body experiences - Blackmore, Susan J., 1951-; Society for Psychical Research (London : Paladin Grafton Books, 1986)
Één op de tien mensen beweert ooit eens uit zijn/haar lichaam getreden te zijn: dit fenomeen is dus de moeite waard om eens te onderzoeken.