The Jewish mystics - Jacobs, Louis, 1920-2006 (London : Kyle Cathie, 1990)
Louis Jacobs geeft in dit werk een woordje uitleg bij de mystieke kant van het Joodse geloof.
Keywords: Judaism; Mysticism -- Judaism